Våra tjänster

Malmö City Redovisning sätter alltid dig som kund i fokus. Vi hjälper dig med att fokusera på din verksamhet medan vi tar hand om företagets hjärta som är ekonomin.

Bokföring

Vi sköter din löpande redovisning månadsvis eller kvartalsvis genom vårt smidiga sätt som både sparar tid, pengar och miljön. Genom att skicka allt digitalt via vår portal samlar vi dina dokument och därefter lägger över det till ditt affärssystem

Z

Löneadministration

Lönehantering kräver en hel del kunskap och uppdateringar för att det ska bli rätt. Med många års erfarenhet inom lönehantering, kollektivavtal och affärssystem kan vi garantera dig som kund att du är i trygga händer. Att arbeta digitalt är fördelen för dig som kund att veta att vi bara är ett knapptryck bort.

b

Leverantörsreskontra

Enkelhet och smidighet är en del av våra budord. Med en enkel skanning så får vi leverantörsfakturorna digitalt som skickas direkt till vår portal. Vi erbjuder allt från att lägga det i ert affärssystem till att skapa en betalfil mot banken. Med ett smidigt knapptryck godkänner du dina fakturor för betalning.

i

Årsredovisning & Bokslut(NE)

När räkenskapsåret går mot sitt slut är det dags att knyta ihop säcken och detta genom ett bokslut och en årsredovisning. Krävs det en revision för ditt bolag så har vi också samarbete med en revisionsbyrå.
Vi hanterar alla typer av bolagsform.

Kundreskontra & Fakturering

Vårt affärssystem går att intrigera med flertals olika fakturaprogram och orderprogram. Vi kan även sköta er dagliga fakturering med er inblick på distans. Detta för att förbättra er likviditet i bolaget.

Extern HR & Kollektivavtal

Fördelar med extern HR är att vi har en helhetssyn och inte bara insnöade i just er verksamhet. Vi kombinerar våra kunskaper tillsammans med era och implementerar ett arbetssätt som fungerar för alla. Erbjuder allt från medarbetarsamtal, kollektivavtal, uppföljning samtal och strategi.

Ekonomistyrning & Konsultation

Ibland står man till många val och beslut. Då är det skönt att ha någon vid sin sida som kan ge dig rådgivning och dela med sig om vår expertis. Vi hjälper dig hela vägen från analys till granskning innan du tar steget för din nästa investering eller expandering.

Företagsstruktur

Att få en bra struktur i sitt företag med allt från mallar, program, arbetsmiljö etc. är inte det lättaste att hinna med. Detta har vi lång erfarenhet av och erbjuder er en mer trivsam arbetsmiljö, raka riktlinjer och effektivisering. Resultatet på vårt arbete märks direkt med positiva relationer.

Bolagsbildning

Att starta ett bolag är enkelt men processen dit är lång. Med vår erfarenhet och kontaktnät kan processen minimeras. Vi erbjuder dig en helhetslösning och personlig rådgivare som är med dig hela vägen från att köpa bolaget, registrera, öppna bankkonto till genomgång för hur ett företag sköts.

Inkomstdeklarationer

Att betala rätt tycker vi är en självklarhet! Vi upprättar inkomstdeklarationer både för ditt företag och dig som privatperson.

Privatekonomi

Vi erbjuder ekonomitjänster till dig som privatperson. Vi ser över dina kostnader och går igenom det med dig. Därefter effektiviserar vi den tillsammans som brukar leda till besparingar. Vi hjälper även dig med inkomstdeklaration.

Digitalisering

Vi hjälper er att sätta upp en struktur för att digitalisera ditt företag. Det är inte bara tiden och plånboken du sparar utan även på miljön och riskerna att bli av med underlag till bokföringen.

Vi SKRÄDDARSYR lösningar just för dig

 

Var och en har olika behov just därför skräddarsyr vi anpassade lösningar just för dig och din verksamhet.  

KONTAKTA OSS

HAR DU FRÅGOR OCH FUNDERINGAR OM VÅRA TJÄNSTER? TVEKA INTE ATT KONTAKTA OSS.

6 + 4 =

Adress

Malmö City Redovisning AB
Terminalgatan 20

  235 39 Vellinge

Följ oss