Våra tjänster

Malmö City Redovisning hjälper dig med alla tjänster inom ekonomi och vi sätter alltid dig som kund i fokus. Vi hjälper dig så att du kan fokusera på din verksamhet, medan vi tar hand om företagets hjärta som är ekonomin!

Malmö City Redovisning, tjänster,
Malmö City Redovisning, tjänster, redovisning

REDOVISNING

Vi hjälper dig med allt inom redovisning såsom: bokföring, bokslut,  årsredovisning, inkomstdeklarationer, kundreskontra,  leverantörskontra och faktureringar. För oss på Malmö City Redovisning är det en självklarhet att betala rätt – därför hjälper vi dig med med allt inom ekonomi både till ditt företag och dig som privatperson.

 

rådgivning

Vi erbjuder rådgivning för dig som privatperson och till ditt företag. Det innefattar bland annat: ekonomistyrning, konsultationer och övriga ärenden. Vi hjälper dig hela vägen från analys till granskning innan du tar steget för din nästa investering eller expandering.

  HR & LÖN

  Behöver du hjälp med HR och lönefrågor? Då finns vi här för att hjälpa dig! Det innefattar allt från extern HR hantering, lönehantering, kollektivavtal och diverse  affärssystem. Vi kompletterar våra kunskaper tillsammans med er som kunder och implementerar ett effektivt arbetssätt som passar just er verksamhet

   

  Malmö City Redovisning, tjänster,

  bolagsbildning

  Att starta ett bolag är enkelt men själva processen dit är lång. Med vår erfarenhet och kontaktnät kan processen minimeras. Vi erbjuder dig en helhetslösning och personlig rådgivare som är med dig hela vägen från att köpa bolaget, registrera, öppna bankkonto till genomgång för hur ett företag sköts.

  Digitalisering

  Vi på Malmö City Redovisning bistår med vår kompetens och hjälper er att sätta upp en struktur för att digitalisera ditt företag. Att digitalisera processer, bokföring och affärssystem blir inte bara kostnads- och tidseffektivt, det sparar även på vår miljö och såklart så riskerna med att bli av med underlag till bokföringen.

  VI SKRÄDDARSYR LÖSNINGAR!

   

  Oavsett vilken bransch ditt företag verkar inom, så hjälper vi dig med allt inom ekonomi och redovisning. Med våra flexibla lösningar upprättar vi tillsammans med våra kunder ett skräddarsytt paket med tjänster, utformat efter ditt företags behov.

  Vi på Malmö City Redovisning är här för att du ska kunna arbeta med det du är bäst på, så sköter vi resten!

  KONTAKTA OSS

  Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Hör av dig till oss!

  11 + 1 =