bolagsbildning

Att starta ett bolag är enkelt men själva processen dit är lång. Med vår erfarenhet och kontaktnät minimeras processen av bolagsbildning samtidigt som den förenklas för dig och ditt nya bolag! Vi erbjuder dig en helhetslösning och en personlig rådgivare som är med dig hela vägen. Allt från att köpa bolaget, registrera, öppna bankkonto till genomgång för hur ett företag ska skötas. 

Malmö City Redovisning, tjänster, bolagsbildning

STARTA EGET

Går du i tankarna om bolagsbildning? Vi hjälper dig med allt som går inom starta eget bolag. Vi har solida kunskaper när det kommer till att starta eget. Där är en hel del att tänka på när det kommer till bolag och vi hjälper dig i varje steg! Ta kontakt med oss redan idag, så hjälper vi dig att komma igång med dina drömmar och sätter det till verklighet.

FÖRETAGSSTRUKTUR

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att få en bra struktur i företaget med bolagsbildning. Det innefattar allt från: mallar, program, arbetsmiljö etc. Med vår kompetens kan vi erbjuda en mer trivsam arbetsmiljö, riktlinjer samt effektivisering av företagsstrukturen. Resultatet märks direkt med positiva relationer.

KOSTNADSFRI OFFERT

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Hör av dig till oss!

3 + 6 =