Redovisning

Vi hjälper dig med allt inom redovisning såsom: bokföring, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer, kundreskontra,  leverantörsreskontra och faktureringar.
För oss på Malmö City Redovisning är det en självklarhet att betala rätt – därför hjälper vi dig med med allt inom ekonomi både till ditt företag och dig som privatperson.

Malmö City Redovisning, tjänster, redovisning

din REDOVISNINGsbyrå!

BOKFÖRING

Vi sköter din löpande redovisning månadsvis eller kvartalsvis på ett smidigt sätt som både är tidseffektivt, kostnadseffektivt och som samtidigt värnar om miljön. Med vår digitala portal samlas dina dokument som i sin tur förs över till ditt affärssystem. Med oss som sköter din bokföring slipper du onödigt krångel!
Ta kontakt med oss redan idag för att se hur vi kan hjälpa dig!

INKOMSTDEKLARATION

För oss på Malmö City Redovisning anser vi att det är en självklarhet att betala och skatta rätt!
Vi upprättar inkomstdeklarationer både för ditt företag och till dig som privatperson. Tveka inte att ta kontakt med oss när det kommer till allt inom inkomst och inkomstdeklarationer. vi finns här för att hjälpa dig! 

SKATT

Vi som arbetar på Malmö City Redovisning är väl erfarna av skatt och skatterelaterade ärenden. Har du några funderingar kring skatter som privatperson eller bolag? Kontakta oss för att komma igång med dina skatteärenden!

ÅRSREDOVISNING & BOKSLUT (NE)

När räkenskapsåret går mot sitt slut är det dags att knyta ihop säcken och detta görs genom ett bokslut och med en årsredovisning. Om det istället krävs en revision för ditt bolag, så har vi ett tätt samarbete med en revisionsbyrå som kompletterar oss med revisionsarbete. Vi hanterar alla typer av bolagsformer!

KUNDRESKONTRA & FAKTURERING

Vårt affärssystem går att integrera med flertalet olika fakturaprogram och orderprogram. Vi kan även sköta dina dagliga fakturering med en inblick på distans. Detta för att förbättra bolagets likviditet. Kontakta oss för att komma igång med dina faktureringar redan idag!

+

LEVERANTÖRS-RESKONTRA

Enkelhet och smidighet är två av våra budord. Med en enkel skanning, så får vi digitala leverantörsfakturor som skickas direkt till vår portal. Vi erbjuder allt från att lägga det i ert affärssystem till att skapa en betalfil mot banken. Med ett smidigt knapptryck godkänner du dina fakturor för betalning. Hur lätt som helst! 

KOSTNADSFRI OFFERT

Har du frågor eller funderingar kring våra tjänster? Hör av dig till oss!

10 + 13 =